fbpx

Bliv en del af OFF

Her har du muligheden for at blive en del af holdet, der året rundt får festivalen til at køre på skinner.
Scroll længere ned og læs mere om muligheden for at blive frivillig under festivalen i uge 35 og om muligheden for at blive praktikant i et par måneder og dermed blive del af the OFFice.

I takt med at OFF vokser, gør behovet for frivillige det samme, og heldigvis er der utrolig mange søde og kompetente mennesker, der har lyst til at hjælpe til. Hvis du er en af dem, kan du tilmelde dig som frivillig ved at udfylde tilmeldingsformularen.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af frivillige? Så har du nu mulighed for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og samtidig blive en del af et fantastisk team. Du skal bare være mellem 18 og 100 år, og med på den værste!
Tilmeld dig som frivillig og vær med til at skabe en uforglemmelig festival, for knap 30.000 besøgende.

Arbejdsopgaverne er mange og spænder bredt. Vores frivillige fungerer som alt fra biografvagter og stoleflyttere, til vært for vores mange internationale gæster. Vi finder en opgave, som passer præcis til dig! I løbet af festivalugen vil du komme til at arbejde min. 18 timer med spændende og udfordrende opgaver.
Det er desuden vigtigt, at du kan tale og forstå både dansk og engelsk.

OFF22 afholdes fra den 29. august til den 4. september på Brandts Klædefabrik, som i uge 35 vil blive omdannet til et summende, internationalt filmmekka.

Udover selve festivalugen afholdes der fire informationsmøder for frivillige i løbet af foråret og sommeren. Hvis du tilmelder dig som frivillig til OFF22, kan du sætte kryds i kalenderen 4/5, 16/6, 17/8, 28/8 , hvor frivilligmøderne afholdes. Bemærk, at deltagelse i det sidste møde – søndag 28/8, dagen før festivalen skydes i gang om mandagen – er obligatorisk.

Bliv frivillig på OFF22 ved at tilmelde dig her

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål: OFFfrivillig@odense.dk

Vi modtager gerne ansøgninger løbende fra i forbindelse med projektorienterede forløb som led i uddannelse, men da OFF er en del af Odense Kommune, må vi desværre ikke tage imod virksomhedspraktikanter fra Odense Kommune.

OFF er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til både udvikling og udfoldelse. Vores medarbejdere består af en blanding af fastansatte og skønne praktikanter. Der er med andre ord løbende udskiftning, og vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du er på udkig efter en praktikplads.
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer for at opnå et så stærkt hold som muligt. Det vigtigste er, at du er dygtig til det du laver, og er villig til at kaste din kunnen i projektet.
Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan blive en central del af et dynamisk festivalteam. Du er med til at træffe beslutningerne og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit præg på filmfestivalen.

  • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
  • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
  • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
  • Er god til hele Office-pakken.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til
Christina Søjdis
chhs@odense.dk / 6551 2837