fbpx

Børnebiffen har åbnet for tilmelding

Ta’ din klasse eller børnehave med biografen og oplev vidunderlige, rørende, legende kortfilm ganske gratis!

OFF – Odense International Film Festival er glade for endnu engang at kunne åbne op for endnu en sæson af Børnebiffen under Kulturregion Fyn i samarbejde med Det Danske Filminstitut, og vi glæder os til se daginstitutioner og 0. klasser over hele Fyn i biografen! Børnebiffens filmpakker er særligt udvalgt af Det Danske Filminstitut, så det matcher perfekt til målgruppen og de alleryngste kan få lov til at komme på rejse ind i kortfilmens magiske univers.

I filmpakkerne kan du finde fine, finurlige kortfilm og engang i mellem også den slags film, der er en lille smule alvorlige. Lad din klasse eller børnehave tilbringe tid med blandt andet Vitello, der vil være forretningsmand, hunden Mester, der flytter ind hos Thomas, og Peter Pix, der får et kæreste brev – og alle de andre vidunderlige figurer og fortællinger, der venter jer i biografens mørke.

Du kan finde det fulde program lige her

Vi viser filmpakkerne 25 og 31, og hver pakke er delt op i to sektioner:

  • Et kortfilmprogram på 29-38 min. fra 3 år.
  • Et kortfilmprogram på 41-45 min. fra 5 år.

Grundet COVID-19 tager Børnebiffen i år lidt særlige forbehold. Det betyder blandt andet, at vi gerne vil bede jer om, at have spist madpakkerne hjemmefra, ikke ankomme mere end 15 minutter før tid, så der ikke dannes kø og brug gerne tid udenfor biografen på at samles, før I går ind i samlet flok. I må naturligvis gerne sidde sammen med jeres egen klasse, men der skal være et sæde mellem hver gruppe.

Læs mere og se eventuelle potentielle opdateringer lige her

De første visninger går allerede i gang den 29. september og du kan tilmelde dig og din klasse lige her: https://www.kulturregionfyn.dk/boernebiffen

Vi ses!