fbpx

OFF inviterer børnehaver og skoleklasser til filmfestival

OFF – Odense International Film Festival er stolte over igen i år at kunne præsentere et stærkt og fantasifuldt tilbud til vores unge publikum, når vi fra mandag til fredag i uge 35 (28. august – 3. september) viser vi alt fra herlige animationer til stærke fiktionsfilm, som rører, rammer og skaber store fællesoplevelser for børn og unge.

 

Specielt til børnehavebørn
Kortfilm for børn 3+ er et program med vidunderlige kortfilm specielt udvalgt til den yngste målgruppe fra cirka 3 til 6 år. Filmene er udvalgt af børne- og ungdomsfestivalen, BUSTER. Læs mere om programmet og book billetter her:

 

Filmpakker til indskoling og mellemtrin
For de yngre skolebørn viser vi programmerne ”Kortfilm for børn 6+ eller 9+”, som er to forskellige kortfilmpakker i verdensklasse, særligt udvalgt til målgrupperne. Filmene er ligeledes udvalgt af børnefilmfestivalen BUSTER.

Se begge filmpakker  og book billetter her:

 

Ungdomskonkurrencen
For udskolingen har vi i alt fire filmpakker med ungdomskortfilm. De består af film fra årets festivalkonkurrence, der også kan ses af unge fra 14 år. Disse filmpakker hedder ”YOU” i programoversigten.

Find programmerne her:

 

Med Skolen i Biografen
Kortfilmpakken ”Unge Stemmer” er udviklet i samarbejde med Det Danske Filminstitut til initiativet ”Med Skolen i Biografen”.

Filmene berører på hver sin måde et tidspunkt i livet, hvor man har taget skridtet fra barn til voksen, men hvor der stadig er kampe, der skal kæmpes, og spørgsmål, der skal stilles, i forhold til emner som kærlighed, forældre, krop, seksualitet og venskaber.

Der er udviklet skræddersyet undervisningsmateriale til filmpakken ”Unge Stemmer?”. Det findes på https://filmfestival.dk/off-aaret-rundt/med-skolen-i-biografen/ungestemmer/

Find programmet og book billetter her:

 

Uddannelse, Uanset Hvad
Til de ældste børn i udskolingen har vi også programmet ”Uddannelse, Uanset Hvad”, der sætter fokus på uddannelse som en fundamental ret og et essentielt behov for børn. Programmet består af en filmvisning og talk omkring vigtigheden af, at vi dannes og uddannes – selv under krige og i nødsituationer.

Læs mere om programmet og book billetter her: https://filmfestival.dk/events/uddannelse-uanset-hvad/

 

Book billet
Allerede nu er der åbent for, at skoler og institutioner kan booke i vores billetsystem. Billetterne er gratis. De skal blot bookes på forhånd, og I skal møde op senest 15 min. før programmet starter.

  • Billetter til film bestilles via filmfestival.dk/events/
  • Klik på den ønskede filmpakke i programoversigten, scrol ned til ’tider’ på siden og klik på ”Book billetter”
  • Husk at vælge ”Skole / Institutionsbillet”.


Se kortfilm online

Igen i år er det også muligt at købe adgang til at se filmene via OFFstream.dk – for en engangspris på 89 kr. for adgang i 2 uger, fra 28. august – 10. september.

Tøv ikke med at ringe eller maile til os med spørgsmål på telefon 65512837 eller e-mail filmfestival@odense.dk

God fornøjelse!

OBS: Det er indtil videre udelukkende OFFs konkurrenceprogram samt børne- og ungeprogrammet, der ligger tilgængelig for billetbestilling. Billetter til OFFs store program frigives i starten af juli.