fbpx

Booking for børnehaver og skoler er nu åben

OFF19 byder velkommen til OFF Junior

Hos OFF viser vi de bedste kortfilm fra hele verden, også til børn og unge, når festivalen løber af stablen for 44. gang i uge 35. Spændende, tankevækkende kortfimpakker, der kan udfordre og underholde, skræddersyet til de yngste, mellemste og ældste børn og unge. Hvert år kommer tusindvis af børn og unge til OFF og vi glæder os til at tage imod endnu flere i år.

Vi har filmpakker på programmet der henvender sig til grupperne 3+,5+,8+,11+, 14+ og 16+. Hver filmpakke bliver vist flere gange i løbet af ugen. Hvor og hvornår filmpakkerne vises, kan tjekkes på OFFs hjemmeside www.filmfestival.dk/programoversigt, hvor der også kan bestilles billetter. Husk de er gratis!

Det er kun programmet for OFF Junior, der ligger tilgængelig for billetbestilling. Resten af vores store program kommer i starten af juli. Men her er det – OFF JUNIOR – og det er til jer. Gå på opdagelse og bestil plads til det program, der passer jer bedst.

God fornøjelse!

Tilbud til førskolebørn

Morgenvisninger til de mindste og de mellemste. Ikke mange kortfilmfestivaler bøjer så langt ned i knæene, at de formår at se verden fra børnehøjde. Men hos OFF er det en selvfølge at dedikere en sektion af festivalen til familiens yngste medlemmer, så også de kan opleve kortfilmen og dens mange facetter.

For mere information og billetbestilling klik herunder:
Børnebiffen henvender sig til børn i alderen 3+, og præsenteres i samarbejde med Kulturregion Fyn.
Vi viser desuden også de bedste film fra Buster Filmfestival, der henvender sig til børn i alderen 5+.

OFF til skoleklasser

På filmfestival BUSTER finder man et stort og dedikeret skole- og familieprogram, der introducerer børn og unge til fabelagtige børne(kort)film fra den vide verden. Og med BUSTER som gæst på OFF behøver man heldigvis ikke drage helt til hovedstaden for at smugkigge på børnefilmfestivalens kommende program.

For mere om de enkelte programmer og billetbestilling, klik herunder:
Buster 5+
Buster 8+
Buster 11+

OFF Ungdomskonkurrence (6 forskellige filmpakker) tilbud til unge fra 14+

Kortfilm kan meget. Blandt andet kan de åbne op – for tanker, for samtaler, for menneskelige møder. Men også for noget, der kan virke fremmed og uforståeligt, overvældende. Står man netop og vipper på tærsklen til voksenlivet, kan kortfilmens mange facetter have en større effekt, end hjerne og hjerte kan kapere i én mundfuld. Derfor har vi samlet seks programmer (YOU1-YOU6) med film, der alle kan ses af unge over 14 år. Filmene er ikke ungdomsfilm; de er simpelthen bare film, der ikke risikerer at chokere unge øjne mere, end de betager.

Læs mere og bestil billetter lige her:
YOU1: https://filmfestival.dk/programme/you1/
YOU2: https://filmfestival.dk/programme/you2/
YOU3: https://filmfestival.dk/programme/you3/
YOU4: https://filmfestival.dk/programme/you4/
YOU5: https://filmfestival.dk/programme/you5/
YOU6: https://filmfestival.dk/programme/you6/

OFF19 finder sted fra mandag d. 26. august til søndag d. 1. september. Der vises film fra morgen til aften. Det meste er gratis og det hele er til jer!