fbpx

Akkreditering

Velkommen til OFF – Odense International Film Festival!
Alt efter dit tilhørsforhold til festivalen tilbyder OFF forskellige muligheder for akkreditering i festivalugen. Som akkrediteret gæst på festivalen opnår du en række fordele. Ansøgning om akkreditering er forbeholdt folk fra filmbranchen, filmstuderende og folk med direkte relevans til festivalen, derfor forbeholder OFF sig retten til evt. at afvise ansøgninger.

Akkreditering til OFF24 åbner i juni måned

Nedenfor finder du informationer til filmskabere, programgæster og branchegæster på festivalen – er du festivalgæst finder du mere information om dit besøg HER. 

Vi er rigtig glade for at byde dig velkommen på vores festival til en uge fyldt med ikke bare fantastiske kortfilm, men også til at opleve en de ældste og mest spændende byer i Danmark. OFF – Odense International Film Festival byder hvert år alle fra nær og fjern velkommen til at tage del i festlighederne i uge 35 i 2024 fra d. 26. august til d. 1. september. Festivalen tager plads i hjertet af Odense, i området omkring Brandts Klædefabrik. Alle arrangementer finder også sted i dette område samt i Teater Momentum, Nordatlantisk hus, Nordisk Film Biografer Odense og Odeon.

Akkrediteringstyperne offentliggøres når akkrediteringen åbner til juni.

KONKURRENCE

Vi beder alle tilstedeværende instruktører og/eller andre filmrepræsentanter om at deltage i en Q&A efter visningen af deres film. Du kan søge efter din film her: http://www.filmfestival.dk/films/ og tjekke hvornår din film bliver vist.

DELTAGER DU SOM GÆST / SKAL DU DELTAGE I ET FOKUSPROGRAM

Meld din ankomst ved festivalens hovedkvarter min. 30 min. før programmets start til en sidste briefing. Skal du bruge noget specifikt til din præsentation, så kontakt os venligst hurtigst muligt.

Ønsker du at overnatte i Odense i forbindelse med din deltagelse på festivalen, kan vi anbefale nedenstående muligheder:

Milling Hotels

Milling Hotels er vores officielle samarbejdspartner og vi indkvarterer alle vores gæster på deres fem hoteller. Du booker overnatning direkte gennem akkrediteringsformularen.