fbpx

Akkreditering

Velkommen til OFF – Odense International Film Festival!
Alt efter dit tilhørsforhold til festivalen tilbyder OFF forskellige muligheder for akkreditering i festivalugen. Som akkrediteret gæst på festivalen opnår du en række fordele. Ansøgning om akkreditering er forbeholdt folk fra filmbranchen og folk med direkte relevans til festivalen, derfor forbeholder OFF sig retten til evt. at afvise ansøgninger.

Vi åbner for ansøgninger om akkreditering til sommer. Kontakt Gæstekoordinator Katrine Anderson Vesterskov på katan@odense.dk eller 65512837, hvis du har spørgsmål.

Vi er rigtig glade for at byde dig velkommen på vores festival til en uge fyldt med ikke bare fantastiske kortfilm, men også til at opleve en de ældste og mest spændende byer i Danmark. Odense International Film Festival byder hvert år alle fra nær og fjern velkommen til at tage del i festlighederne i uge 35 i 2023 fra d. 28. august til d. 3. september. Festivalen tager plads i hjertet af Odense, i området omkring Brandts Klædefabrik. Alle filmvisninger finder også sted i dette område samt i Teater Momentum.

Hvis du skal deltage på festivalen som filmskaber med film i konkurrencen, har du fået tilsendt et link til akkreditering via e-mail. Hvis du skal deltage på festivalen som gæst inviteret af OFF, har du ligeledes fået tilsendt et link til akkreditering.

Hvis du er en del af filmbranchen og ønsker en akkreditering til festivalen, kan dette købes.

Nedenfor finder du informationer til filmskabere, programgæster og branchegæster på festivalen – er du festivalgæst finder du mere information om dit besøg HER. 

Filmskabere med film i konkurrence, programgæster og jurymedlemmer får gratis akkreditering.

Der er også mulighed for at tilkøbe akkreditering for branchegæster uden en rolle på festivalen. Er du interesseret i at tilkøbe akkreditering, eller er du i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, så kontakt vores festivalkoordinator, Katrine Anderson på katan@odense.dk eller  65 51 28 37.

GÆSTER MED FILM I KONKURRENCE

Vi beder alle tilstedeværende instruktører og/eller andre filmrepræsentanter om at deltage i en Q&A efter visningen af deres film. Du kan søge efter din film her: http://www.filmfestival.dk/film/ og tjekke hvornår din film bliver vist, samt reservere billetter til de enkelte visninger.

DELTAGER DU SOM GÆST / SKAL DU PRÆSENTERE I ET FOKUSPROGRAM

Meld din ankomst ved festivalens hovedkvarter min. 30 min. før programmets start til en sidste briefing. Skal du bruge noget specifikt til din præsentation, så kontakt os venligst hurtigst muligt.