fbpx

Værd at vide for gæster

Vi er rigtig glade for at byde dig velkommen på vores festival til en uge fyldt med ikke bare fantastiske kortfilm, men også til at opleve en de ældste og mest spændende byer i Danmark.

På denne side vil vi forsøge at give dig det fulde overblik over, hvad festivalen er for en størrelse.

Kender du allerede festivalen, så hop videre til vores programoversigt, hvor du kan booke billetter til alle de fantastiske arrangementer.

Nedenfor finder du informationer til gæster på festivalen – er du filmskaber med film i konkurrencen, programgæst, jurymedlem eller branchegæst, finder du mere information om dit besøg HER. 

OFF – Odense International Film Festival er en kortfilmfestival for ALLE. Om du er 3 år eller 103, så har vi noget på programmet til dig. Der er filmvisninger fra morgen til aften, men vi har også talks, koncerter, Open Air og meget andet.

Overordnet set, er festivalen delt op i to store programpunkter:

Kortfilmkonkurrencen

Du kan opleve kortfilm fra hele verden i Den Internationale Konkurrence (INT), Den Danske Konkurrence (DK), Animationskonkurrencen (ANI), Dokumentarkonkurrencen (DOC) og Ungdomskonkurrencen (YOU)

Hver visning består af 4-7 kortfilm.

Du kan læse mere om vores konkurrencer HER

Fokusprogrammerne

Her kan du opleve talks, filmvisninger og meget mere under overskrifterne: Kortfilm for Børn og Unge, Bag om Filmen, By Night, Talent! Talent! Talent!, og Mærk Verden.

Du kan læse mere om de forskellige sektioner HER

Festivalen finder sted i centrum af Odense. Hovedkvarteret (HQ) finder du i Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense.

HQ åbningstider: man-lør 9-18

Filmene vises i Cafe biografen, Magasinet, Den Fynske Opera, Frølageret, Momentum og Nordatlantisk Hus.
Se en oversigt over alle vores visningssteder på filmfestival.dk/venues

Konkurrenceprogrammet koster 35 kr. per visning.

Open Air og Børne- og Ungeprogrammet er GRATIS (vælg Skole/Institutionsbillet, når I booker som institution)

Alle andre programmer koster 70 kr. per billet

Husk at reservere billetter på forhånd: filmfestival.dk/events

HUSK at du skal møde op til en visning senest 15 minutter før.

–  Besøg programoversigten og find det program, du ønsker at bestille billet til.
–  Klik på programmet og vælg den visning, du ønsker at købe billet til.
–  Klik herefter på ‘book billetter’, og vælg hvilken billettype du ønsker.
–  Tast herefter det antal billetter du ønsker at bestille.
–  Tryk på ‘føj til kurv’.
–  Når du har fundet alle de billetter, du ønsker at booke, skal du trykke på ‘Gå til betaling’.
–  Tast dine informationer og aslut.

OFF benytter sig af mobilbilletter, og du bedes derfor sikre, at du indtaster et korrekt mobilnummer. Du får også tilsendt en billet pr. e-mail, som du kan benytte, hvis du ikke har modtaget en SMS-billet.

Vi anbefaler, at du sparer miljøet for et print, og benytter SMS-billetten hvor det er muligt.

Vi tilbyder ikke tilbagebetaling for annullerede billetter.

Til skoler og institutioner

Repræsenterer du en skole eller anden institution og ønsker at bestille flere billetter, skal du vælge “Skole/Institutionsbillet”, vælge det antal billetter I har brug for og herefter udfylde information om institution og klassetrin. Børne- og ungdomsvisninger er gratis.

Fra Kastrup Lufthavn (CPH Airport) med tog

Du kan tage toget direkte fra Kastrup Lufthavn til Odense Banegård. Her køber du billetter i automaterne i ankomsthallen eller du kan bestille dem på DSB’s hjemmeside eller app. Hvis du bestiller biletter i god tid, kan du få orange billetter, som er billigere end normale billetter. Find billetter her

Fra Kastrup Lufthavn (CPH Airport) med flixbus

Du kan tage flixbussen direkte fra Kastrup Lufthavn til Odense Parkering Syd. Det er billigere end at tage toget, og billetterne skal bookes på forhånd. Find billetter her.

Fra Odense Parkering Syd til Odense Banegårdscenter

Hvert 7.-15. går letbanen mod Tarup Center. Hvis du skal direkte til festivalområdet, kan du også stå af ved Albani Torv eller Kongensgade. Du kan benytte rejsekort, Mobilbillet-app eller købe din billet på webshop.fynbus.dk.

Fra Odense Banegårdscenter til festivalområdet

Det er nemmest at gå direkte til festivalen. Det er gåtur på ca. 10 minutter. Eller du kan tage en gratis citybus fra Odense Banegård. Busserne hedder 10C og er lette at genkende, da de alle er pink. De går fra område B på banegården og kører ca. hvert 10. minut fra mandag-fredag, fra 9-17, og lørdag fra 11-16. Stå af ved Pantheonsgade, lige over for Café Biografen, hvor de fleste visninger finder sted. Se citybussens køreplan her.

Letbane
Odense Letbane kører i centrum ca. hvert 7.-15. min. For at komme lettest til festivalområdet, skal tage den med retning mod Tarup Center og stige af ved Albani Torv eller Kongensgade og fortsætte til dit venue. Du kan benytte rejsekort, Mobilbillet-app, webshop.fynbus.dk eller købe en Odensebillet (fysisk enkeltbillet) i en butik nær letbanen