fbpx

Deltagerne til Pitch Me Baby 2020 er fundet!

For 11. år i træk præsenterer OFF – Odense International Film Festival konkurrencen Pitch Me Baby i samarbejde med Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere.

Vi har endnu engang modtaget rigtig mange, rigtig gode ideer til pitches, og de bedste er blevet udvalgt. Selektionsjuryen har haft en stor opgave med at kigge alle de interessante ideer igennem, og de har udvalgt de 8 endelige finalister til dette års Pitch Me Baby. De 8 deltagere skal torsdag d. 27. august pitche deres idé live i Momentum under OFF20, og du kan være med. Du kan købe din billet HER.

De udvalgte pitches i vilkårlig rækkefølge er:

  1. Mathias Bøgelund Christiansen: ”Humide” (fiktion)
  2. Karsten Mungo Madsen: ”Gravrøveren” (dokumentar)
  3. Jahfar Muataz: ”Splittet” (fiktion)
  4. Nicolai Johansen: ”Stalker” (fiktion)
  5. Julie Baltzer: ”Havfruens Sang”(animation)
  6. Michael W. Horsten: ”Med livet som indsats” (fiktion)
  7. Amalie Maria: ”Kvalt” (fiktion)
  8. Mette Kruse: ”Hjerteløber” (fiktion)

Stort tillykke til deltagerne – og tusind tak til alle, der har sendt idéer ind til os i år!

Pitch Me Baby er en liveopvisning i overbevisende talegaver; konkurrencen afholdes som en del af OFF20, hvor de bedste på forhånd indsendte kortfilmsideer får lov til at dyste direkte på scenen foran en kompetent jury og et stort publikum. I år er det skuespiller Solbjørg Højfeldt, animator Sara Koppel, manuskriptforfatter Adam August, producer Kim Magnusson og instruktør Ulaa Salim, der agerer jury.

På fem minutter skal pitcherne præsentere deres vision og overbevise juryen om, at netop deres idé fortjener at komme et stort skridt nærmere realisering: De to bedste kortfilmsidéer præmieres nemlig med arbejdslegater for i alt 50.000 kroner.

Både erfarne filmskabere, primært instruktører og manuskriptforfattere, men også helt nye og uprøvede talenter kan sende – og sender – forslag ind, og alle bidrag er mere end velkomne. Gennemsnitligt modtager OFF omkring 100 kortfilmsidéer inden for alle genrer.