fbpx

Festivalfilm: OFF ruller på Tinderbox 2019

Igen i år kan festivalgæster opleve kortfilm i verdensklasse i Tusindårsskoven, når OFF – Odense International Film Festival triller ind under trækronerne og parkerer den rullende biograf: OFF-Roaderen.

OFF har sat hjul under filmfestivalen og skabt OFF-Roaderen: En rød campingvogn, der huser en eksklusiv biograf. Med biografsæder til 12 personer og lækker lyd strømmende ud af højttalerne byder OFF-Roaderen på en helt anderledes biografoplevelse. Sidste sommer havde OFF-Roaderen sin debut på Tinderbox. I år har OFF udvidet sin tilstedeværelse på den odenseanske musikfestival med et program, der rummer talks med fynske filmskabere i tilgift til den rullende biografs mange – og mangfoldige – filmoplevelser.

Alle film, der vises i campingvognen, dystede i konkurrencen på OFF forrige år, og filmpakkerne består af både danske og internationale film, herunder animationsfilm og dokumentarer. Film for enhver smag!
Hver kortfilm varer max. 20 minutter, og festivalgæsterne kan bruge OFF-Roaderen som en hvilken som helst anden scene på Tinderbox. Man kan kigge forbi og se en hel filmpakke fra start til slut, eller blot lave et hurtigt pitstop for en enkelt kortfilm, inden man bevæger sig videre til festivalens andre scener. Alle er velkomne!

For at sætte kortfilmene ind i en bredere samfundsramme har vi i år inviteret lokale fynske filminstruktører med i Tusindårsskoven. Her vil de samtale med festivalleder Birgitte Weinberger om det fynske filmmiljø, om filmskaberhvervet – og naturligvis om deres egne kortfilm, som også vises i camperen.
Fredag gæster instruktør Jacob Pilgaard den røde campingvogn med filmen Se hvilken klovn. Lørdag kigger instruktør Jesper Quistgaard forbi til en snak og en visning af sin film Fodbolddommeren, der vandt publikumsprisen på OFF18.
Samtalerne finder sted om eftermiddagen i det grønne haveområde foran OFF-Roaderen.

Der vises kortfilm i den røde, rullende biograf torsdag til lørdag klokken 12-21. Publikum kan finde OFF under træerne i Smuthullet.