fbpx

Konkurrencefilm fra OFF udtages til VIMEO

For første gang nogensinde kan OFF i 2018 give en af sine konkurrencefilm et ekstra, internationalt skub i form af en mulighed for at blive vurderet af de kreative kræfter bag det verdensomspændende videodelingssite Vimeo.

Videodelingssiden Vimeo specialiserer sig i videoer af kortere format og tildeler årligt en udvalgt gruppe film eksklusiv internetpremiere under betegnelsen Vimeo Staff Pick Premiere – en titel, der i år tilfalder én af de 111 film, der er udvalgt til at konkurrere om priserne på OFF – Odense International Film Festival.

Den udvalgte film vinder, udover titlen som Vimeo Staff Pick, en garanteret plads på Vimeos site i mindst et år og dermed muligheden for at blive både set af og delt med sitets 240.000.000 månedlige seere og 80.000.000 registrerede brugere.

Som festivalens andre priser annonceres vinderen af titlen som Vimeo Staff Pick ved den store prisuddelingsfest OFF Awards, der finder sted i Magasinet i Odense lørdag den 1. september. Den følgende dag kan Vimeo-vinderen og alle de andre vinderfilm ses ved særlige visninger i Cafe biografen i Odense.