fbpx

Korte film på årets korteste dag

08.12.20: Arrangementet er desværre aflyst grundet de gældende, lokale retningslinjer i Odense Kommune.

OFF – Odense International Film Festival og Cafe biografen sætter fokus på film i det korte format og fejrer lysets komme på årets allerkorteste dag med en håndfuld vinderfilm fra OFF20. Hele sker mandag d. 21. december 2020 kl. 12.30 og 18.30 på Cafe biografen. Billetter koster 50 kr. og kan købes på cafebio.dk

Traditionen for at markere kortfilm på årets korteste dag opstod for en del år siden og er udbredt til flere europæiske lande. OFF glæder sig til at forsætte traditionen i på Cafe biografen, da det netop er en oplagt lejlighed til at sætte fokus på lækre film i det korte format plukket fra den vidunderlige filmfestival, der blev afholdt i august. Så ta’ en pause fra julegaveindkøb, stress og jag og synk ned i biografens bløde, røde sæder sammen med os.

For årets korteste og mørkeste dag er naturligvis helt perfekt til korte film og til at fejre lysets komme. Derfor er OFF og Cafe biografen glade for at kunne invitere indenfor i varme til en lækker kortfilmspakke bestående af seks vinderfilm fra årets filmfestival – OFF20. OFFs leder Birgitte Weinberger står bag programmet og vil introducere filmene. Efter visningerne er det muligt at møde den fynske instruktør – Jesper Quistgaard der har lavet årets publikumsvinder Bonaparte.

Du skal glæde dig til at opleve:

Audience Award                  Bonaparte
Børge Ring Award              Orgiastic Hyper-Plastic
HCA Award                          Nina
Artist Award                        Wade
Film Fyn Talent Award     The Nannies
Storyteller Award               On the Boat