fbpx

Kortfilm og talks i OFF-Roaderen på Tinderbox

 

OFF – Odense International Film Festival vender tilbage til Tinderbox – denne gang med en rullende biograf, der kører ud med film og talks med de prisvindende instruktører Christian Tafdrup og Anders Walter.

Odense International Film Festival vil igen være at finde på Odenses egen musikfestival Tinderbox med spændende danske og internationale kortfilm inden for temaer som Humor, Hjerte, Indsigt, Animation og Musik. OFF er Danmarks eneste Oscar-kvalificerende filmfestival, og som noget helt særligt vil der også være mulighed for at møde Oscar-vinderen Anders Walter, som blandt andet vil vise sin prisvinder ‘Helium’ fra 2013, filmen ‘9 meter’ fra 2012, og fortælle om sin spillefilmsdebut fantasy-thrilleren ‘I Kill Giants’.

OFF præsenterer kortfilm i intime rammer i OFF-Roaderen, en ombygget campingvogn forvandlet til en mobil biograf i topkvalitet. OFF-Roaderen giver en unik oplevelse af at træde ind i en anden verden, lige der hvor man mindst venter det, og på Tinderbox blandes biografmørket med den lystige festivalstemning, mens de to talks foregår i OFF-Roaderens charmerende have-lounge-område.
Her vil den kontroversielle instruktør bag ‘Forældre’ og ‘En Frygtelig Kvinde’, Christian Tafdrup, også fortælle lidt om sin overgang fra skuespillerfaget til drømmen om at instruere og præsentere sin kortfilm ”En Forelskelse” fra 2008. Begge talks finder sted kl. 16, hvor festivalleder Birgitte Weinberger går i dialog med Anders Walter om fredagen og Christian Tafdrup om lørdagen. Deres film vil blive vist både før og efter deres talk.

Der bliver vist mere end 40 film fordelt på festivalens 3 dage, og OFF-Roaderen kører visninger fra kl. 13-21 hver dag. Hver film varer højst 20 minutter, og festivalgæsterne kan bruge OFF-Roaderen ligesom en hvilken som helst anden scene på Tinderbox. Man kan se en hel samling af kortfilm eller bare 2-3 stykker, på samme måde som man kan tage for sig af retterne på de mange scener på festivalen.

De 5 forskellige programmer med kortfilm varer op til 2 timer og bliver vist to gange i løbet af festivalen, som en forsmag på Odense International Film Festival, der finder sted 27. august til 2. september i hjertet af Odense.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.