fbpx

Nu kan du streame dig til fantastiske oplevelser og kortfilm i lange baner – OFF21 på OFFstream

OFF21 går online! OFF – Odense International Film Festival bliver som sidste år også afholdt digitalt, hvor alle årets 122 konkurrencefilm er at finde på OFFstream i perioden d. 30. august til d. 12. september.

Stream dig til fantastiske oplevelser og kortfilm i lange baner, lige når du har lyst. Gå på opdagelse i et fantastisk filmunivers af hele 122 film fra 37 lande. Du får adgang til alle konkurrencefilmene i hele uge 35 og 36 for kun kr. 89.

Køb adgang til OFF21 konkurrencefilmene på OFFstream her

Vi har som altid også samlet en perlerække af kortfilm fra alle vores tidligere festivaler på OFFstream, som du samtidig kan gå på opdagelse i. Dyk ned i et fantastisk filmunivers af mere end 200 film fra vores bagkatalog og vær forberedt på både at blive overrasket, forskrækket og forundret. Filmperlerne er som altid tilgængelig for dig året rundt – og alt hvad det koster dig, er din tid <3

Find din nye yndlingsfilm i det samlede overblik eller prøv en af vores spillelister, lavet specielt til dig. Dyk ned i temaer, som familie, sex eller ani fix. Vi lyver ikke, når vi siger der findes noget for alle på OFFstream.

Gå på opdagelse i kortfilm fra tidligere festivaler

  • Kortfilmsoverblikket giver dig hele kataloget af fantastiske filmperler, som du kan gå på opdagelse i.
  • Du har mulighed for at søge film frem på genre, længde, land, festival år eller ved simpel fritekstsøgning.
  • Ved visning af film, vil du blive anbefalet film baseret på dine tidligere viste kortfilm
  • Du kan vælge en af vores spillelister, som bare ligger og venter på dig