fbpx

OFF – Odense International Film Festival søger praktikant

OFF – Odense International Film Festival er Danmarks ældste, internationale, oscar-kvalificerende kortfilmsfestival, startet i 1975. Festivalen afholdes hvert år i uge 35, hvor ugen summer af spændende film og mennesker fra hele verden. Dette års festival blev afsluttet med et brag af en vinderfest, og vi søger derfor nye praktikanter, som skal være med til at forberede næste års festival, OFF20, og gøre den mindst ligeså fantastisk.

Vi vil rigtig gerne hører fra dig, hvis du leder efter en praktikplads af mindst 3 måneders varighed. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger praktikanter med forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer. Du vil nemlig komme til at arbejde med mange forskelligartede opgaver, som vil kunne tilpasses efter din interesse og faglige baggrund. Det vigtigste er, at du er dygtig til det, du laver, og at du er villig til at kaste dig ud i nye projekter. Du vil også være med til at træffe beslutninger, og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed, og sætte dit præg på filmfestivalen.

Det er vigtigt, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
  •  Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
  • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
  •  Er god til hele Office-pakken.

Du vil som praktikant blive en del af vores kontor, the OFFice, hvor vi arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor kommunikation, formidling, grafik, eventplanlægning, koordinering og fondsansøgninger. Kontoret består af festivalchefen og en dejlig blanding af fastansatte og skønne praktikanter, både universitets- og virksomhedspraktikanter. Der er med andre ord løbende udskiftning på kontoret, da vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling og udfoldelse, og vi har et tæt sammenhold og fællesskab, som du vil blive en del af.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning hurtigst muligt til festivalleder Birgitte Weinberger: bsw@odense.dk / 65 51 28 37