fbpx

OFF gæster Trekantområdets Festuge med kortfilm på hjul

OFF ruller over Lillebæltsbroen med sin mobile biograf, OFF-Roaderen, og viser kortfilm i syv forskellige kommuner under Trekantområdets Festuge fra den 23. august til den 25. august samt 1. september.

Når OFF skydes i gang hvert år i uge 35, strømmer kortfilm fra alle verdens afkroge til Odense. Disse filmperler er helt særlige, og det er OFFs mission at udbrede kendskabet til de korte film og dele unikke filmoplevelser med så mange mennesker som muligt. Derfor er vi stolte over samarbejdet med Kulturregion Trekantområdet, der giver vores naboer i Jylland mulighed for at opleve, hvad OFF har at byde på og få et indblik i de fantastiske filmoplevelser, der venter i uge 35 i Odense.

I tråd med festugens tema FLYT DIG kører OFF på tur til Trekantområdet med OFF-Roaderen, en campingvogn ombygget og forvandlet til en toptjekket, rullende biograf, som giver en oplevelse af at træde ind i en anden verden lige dér, hvor man mindst venter det.

I OFF-Roaderen kan man opleve film, der begejstrer og behager, beruser og besnærer, berører, benover og bevæger. Netop bevægelsen er central i udvalget af kortfilm, der alle berører temaet FLYT DIG i enten mental eller fysisk forstand. Og det kan godt være, at filmene er korte, men de er absolut ikke mindre bevægende af den grund.

Kulturkonsulent i Middelfart kommune, Kamilla Krogh Uttrup, glæder sig over samarbejdet:

Det er en stor berigelse, at vi i år til Trekantområdets Festuge har fået mulighed for at vise kortfilm. Det korte format egner sig godt til festugens mange kulturnætter, arrangementer og festivals og falder fint i tråd med årets tema FLYT DIG. Kortfilmsformatet er en rigtig spændende kunstart at sætte i spil, og vi er rigtig glade for samarbejdet med OFF. Samarbejdet på tværs af regionerne betyder både højere kvalitet og et større udbud af kulturoplevelser. At vi kan få tingene til at vokse i fællesskab, giver samtidig også rigtig god mening.

OFF-Roaderen gæster alle syv kommuner i regionen; Fredericia, Kolding, Vejen, Haderslev, Billund, Vejle og Middelfart fra den 23. august til den 25. august samt 1. september.

I vores kalender kan man se det fulde program over, hvor og hvornår OFF-Roaderen viser film: https://filmfestival.dk/kalender/ . Klik ind på den enkelte visning for at se adresse og tidsrum.

 

Trekantområdets Festuge afholdes fra den 23. august til den 1. september og er skabt af kulturinstitutioner, foreninger og frivillige i regionens kommuner. Festugen finansieres af Kulturregion Trekantområdet, regionens syv kommuner, Kulturministeriet, fonde og sponsorer.