fbpx

OFF søger praktikant

Vi søger en praktikant til start omkring d. 1. august 2020 og minimum tre måneder frem.

Mange kulturbegivenheder er flyttet eller aflyst pga. CoVid19, men hos OFF – Odense International Film Festival har vi taget den kreative kasket på, og er i fuld gang med at finde ud af, hvordan vi mere eller mindre digitalt kan afvikle OFF20 i slutningen af august. Vi søger således en praktikant, som vil hjælpe os med at få dette års festival over målstregen i uge 35 i den form, vi finder frem til. Det bliver selvsagt en anden festival end den vi kender, men vi er sikre på, at den bliver mindst ligeså fantastisk.

Vi følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer både ift. arbejdsforhold og selve afviklingen af festivalen.

OFF er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til både udvikling og udfoldelse. The OFFice består af en dejlig blanding af både fantastiske fastansatte og pragtfulde praktikanter, både universitets- og virksomhedspraktikanter. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer for at opnå et så stærkt hold som muligt. Det vigtigste er, at du er dygtig til det du laver og tør at kaste dig ud i nye projekter. Hvis du bliver en del af The OFFice, så har du også mulighed for at sætte dit præg på filmfestivalen ved at gøre brug af din faglighed og dygtighed.

Det er vigtigt, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
  • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
  • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
  • Er god til hele Office-pakken.

Selvom festivalen kun udgør én uge af året, så er det ikke ensbetydende med, at vi sidder stille resten af året. På The OFFice har vi altid travlt med at skabe den næste festival. Arbejdsopgaverne spænder bredt, dog har de samme udgangspunkt, og det er at få den næste festival til at blive endnu en fest. Du vil blandt andet komme til at arbejde indenfor kommunikation, formidling, grafik, eventplanlægning, koordinering og fondsansøgninger.

Dine opgaver som praktikant kan derfor spænde vidt, men tre ting er sikre og det er at du kommer til at lave noget, som du kan lide, du kommer mindst til at se en kortfilm og du bliver en del af fællesskabet.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning hurtigst muligt til festivalleder Birgitte Weinberger: bsw@odense.dk / 65 51 28 37