fbpx

OFF søger praktikanter til efteråret 2022

OFF – Odense International Film Festival er Danmarks ældste (1975), internationale, oscar-kvalificerende kortfilmsfestival, der afholdes hvert år i uge 35, hvor ugen summer af spændende film og mennesker fra hele verden. Her i foråret og sommeren planlægger vi OFF22 – og vi søger nu også nye praktikanter, som skal være med til at forberede næste års festival, OFF23.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du leder efter en praktikplads af mindst 3 måneders varighed. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger praktikanter med forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer. Du vil komme til at arbejde med mange forskelligartede opgaver, som vil kunne tilpasses efter din interesse og faglige baggrund. Det vigtigste er, at du er dygtig, ihærdig og parat til at lære nyt. Du vil også være med til at træffe beslutninger og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og være med til at sætte dit præg på festivalen. Det er vigtigt, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og også med flere opgaver på én gang.
  • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
  • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
  • Mestrer hele Office-pakken.

 

Du vil som praktikant blive en del af vores kontor, the OFFice, hvor vi arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor kommunikation, formidling, grafik, eventplanlægning, koordinering og fondsansøgninger. Kontoret består af festivallederen og en god blanding af fastansatte og praktikanter, både universitets- og virksomhedspraktikanter. Vi er med andre ord en dynamisk arbejdsplads, med plads til udvikling og udfoldelse, og med et tæt sammenhold og fællesskab.

Send snarest en ansøgning til os på Filmfestival@odense.dk, hvis du har lyst til at være en del af holdet. Vi holder løbende samtaler og vil glæde os til at læse din ansøgning.