fbpx

OFF til Kulturmødet

OFF tager på roadtrip til Kulturmødet Mors d. 23. – 25. august og deler ud af kortfilm og kærlighed i vores rullende biograf – OFF-Roaderen – og til OFF Talk i Bio Mors.

Man kan forvente det uventede, når Danmarks internationale, oscarkvalificerende filmfestival gæster Kulturmødet Mors med fantastiske kortfilm i OFF-Roaderen; en campingvogn forvandlet til en mobil biograf i topkvalitet.

OFF på hjul skaber en intim og ganske unik oplevelse af at træde ind i en biografverden lige der, hvor man mindst venter det og byder på filmoplevelser helt udover det sædvanlige. Fra d. 23. – 25. august viser OFF kærlige, sjove, provokerende, og indsigtsrige kortfilmsperler fra tidligere års konkurrenceprogrammer på Kulturfjorden.

Udover at præsentere kortfilm i en lind strøm danner OFF-Roaderen også ramme om talks og workshops om film og kultur, i samarbejde med Kulturregion Fyn. Vi får besøg fra projektet Kulturens Laboratorium, hvor kulturinstitutioner, kunstnere og skoler fra hele Kulturregionen eksperimenterer omkring udviklingen af nye kunst- og kulturformidlingsforløb til skoleelever på tværs af genrer og fag.

Lørdag står den i børnenes tegn, når PixiFilm 2.0 holder en åben workshop, hvor børn fra 3 år og op samt deres forældre kan lave egne stop-motion animationsfilm.

Torsdag d. 23. august holder OFF en talk i Bio Mors om kortfilm og den ustoppelige skabertrang:

”Som regel bliver kortfilm til på trods, fordi der er noget, der MÅ formidles, forklares, fortælles. Ikke altid er der penge til realiseringen, men skabertrangen er så stor, at der altid findes en vej, om end den sjældent er lige. Det kræver mod, en god portion iværksættergener, selvtillid og vilje at få ført sine ideer fra tanke til lærred. Udenom alting kører inspirationen, udenom uddannelse og alle skel, men det kræver hårdt arbejde at få et interessant værk ud af den gode ide,” lyder det fra festivalleder Birgitte Weinberger.

Talken vil kredse om inspiration, mod og hvordan man lykkes, når den gode ide skal forløses. Desuden vil der blive vist kortfilmsperler fra OFF – Danmarks internationale, oscarkvalificerende kortfilmfestival.

Vi glæder os meget til at dele kortfilm og kærlighed på Kulturmødet Mors.