fbpx

OFF20 er ON!

Der er kun tre uger til vores alle sammens filmfestival OFF20 går i luften! Vi glæder os helt vildt til at dele fantastiske kortfilm med jer alle sammen og vi glæder os til at dele alle de nye tiltag, idéer og tanker med jer alle sammen – og vi starter lige præcis lige nu!

Mød os på OFFstream

Fra i dag af kan du nemlig tilgå vores nye streamingtjeneste, OFFstream. Her kommer du til at kunne gå på online festival fra d. 24. august til d. 6. september, hvor alle OFFs konkurrencefilm er tilgængelige samt videohilsner fra alle de filmskabere, der naturligvis ikke kan komme forbi festivalen i år. Du kan allerede nu købe din billet til OFF20 online – det koster bare 89 kroner for 129 fremragende, dugfriske og hammeraktuelle kortfilm, der er arrangeret i præcis de samme programblokke, som vi viser dem i Odense. På OFFstream kan du også varme op til festivalen, for der ligger allerede en god håndfuld kortfilm fra OFFs bagkatalog. Her kan du blandt andet finde Oscar-nominerede kortfilm, kortfilm instrueret af skuespillere, du ikke anede også sad på den anden side af kameraet og dansk talents afgangsfilm!

Besøg OFFstream lige her

Trykt program og tryg festival

Fra i dag af kan du også begynde at finde vores festivalavis rundt omkring i landet. Her præsenterer vi årets festival – OFF20 på print! Vi glæder os til at du kan komme og bladre rundt i spændende fokusprogrammer, benhårde konkurrenceprogrammer, møde årets kunstneriske profil på skrift og forhåbentlig blive inspireret til lige præcis dét, som din uge 35 skal byde på, hvad enten det er online på OFFstream eller offline i Odense.

Vi følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer og tilpasser løbende. Du kan læse mere om OFF og COVID-19 her