fbpx

OFF20 COVID-19

Kære publikum

OFF – Odense International Film Festival tager de ansatte og publikums helbred og sikkerhed meget alvorligt, og vi ønsker at skabe en tryg oplevelse, hvis du besøger os i uge 35. Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Det betyder, at dit besøg på festivalen vil foregå en smule anderledes, end det plejer. På lærredet kan du dog forvente at få de samme gode oplevelser som altid.

Desuden har vi, som noget nyt i år, skabt en digital platform, så man uanset sundhedstilstand eller geografi kan tilgå OFFs fantastiske film. Se mere her

For at publikum kan opretholde den nødvendige afstand i salene, sættes kun hvert andet sæde til salg, hvilket betyder, at der udbydes færre billetter til forestillingerne end normalt, og at der derfor hurtigere kan blive udsolgt.

Hvis regeringen hæver grænsen for forsamlinger, vil flere billetter sættes i salg. Skulle grænsen for forsamlinger derimod sænkes, tilgodeses de, der har købt billet først.

Ekstra tiltag i år:

  • Alle festivalens arrangementer kræver gyldig billet.
  • Alle vores store udendørsarrangementer, receptioner og fester er aflyst
  • Alle vores venues bliver løbende rengjort og der vil være adgang til håndsprit alle relevante steder.
  • Kun hvert andet sæde er sat til salg – og alle vores visninger følger afstandskravet. Læs mere om billetproceduren i ovenstående.

Vi opfordrer alle til at tjekke sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og naturligvis beder vi jer blive hjemme hvis I oplever de mindste symptomer.

Festivalen tilpasser sig naturligvis myndighedernes retningslinjer, hvis de skulle ændre sig. I dette tilfælde vil du kunne finde opdateringer her på vores hjemmeside filmfestival.dk

Pas godt på jer selv og hinanden – og rigtig god festival!

Hold afstand
Hold hænderne rene
Hold hovedet koldt
Og hjertet varmt <3