fbpx

OFF20s fantastiske frivillige

Igen i år er Odense fyldt af fantastiske frivillige i røde t-shirts, der guider, smiler og præsenterer det bedste som årets festival har at byde på. Igen i år er OFF – Odense International Film Festival overmåde lykkelige og taknemmelige for opbakningen fra gamle og nye hænder, der alle sammen er en del af årets frivilligfamilie.

OFF20 er hjulpet på vingerne af 100 frivillige, der alle sammen sørger for, at holde hovedet koldt, hænderne rene og hjertet varmt. Årets frivillige fik også en ekstra oplevelse til mandagens KickOFF, da de grundet Corona-restriktioner blev nød til at holde deres egen satellitfest på den anden side af Farvergården. Derfor tog festivalleder Birgitte Weinberger Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel og kulturminister Joy Mogensen med på en lille tur over for at hilse på de frivillige og den egentlige fest.

De frivillige i år er også med til at sikre, at festivalen er et trygt sted at tage hen. De sørger for at få publikum sikkert ind og ud af salene og sørger for at sende ekstra smil afsted på afstand. Tusind tak, fordi I er med i år!

Foto: Kristian Gade