offstream.dk

OFF lancerer ny kortfilm-streaming-tjeneste

Nu kan du streame dig til fantastiske oplevelser og kortfilm i lange baner, når du har lyst. Med lanceringen af vores helt egen streamingtjeneste OFFstream, kan du tilgå fantastiske kortfilm – når du vil, hvor du vil.

Hvad indeholder OFFstream

  • OFF20
  • Kortfilm fra alle vores tidligere festivaler
  • Med Skolen i Biografen

Vi glæder os til uge 35 hvor du kan gå til online festival fra d. 24. august til d. 6. september, hvor alle årets konkurrencefilm vil være tilgængelige i blot de 14 dage.

Filmene i dette års konkurrence vil ligge i kortfilmsoverblikket og er tydeligt markeret med OFF20. Under menupunktet ”Kortfilm fra OFF20”, har vi gjort det ekstra nemt for dig. Her finder du nemlig spillelister opdelt i vores 5 konkurrencespor: Hovedkonkurrencen, den Danske Konkurrence, Animationskonkurrencen, Dokumentarkonkurrencen og Ungdomskonkurrencen.

Her kan du også finde videohilsner fra filmskaberne i konkurrencen, som kort præsentere deres film.

Oplev alle 129 film kortfilm i uge 35 og 36 for bare 89 kr. Køb din billet til digital festival her.

Vi har samlet en perlerække af kortfilm fra alle vores tidligere festivaler, som du kan gå på opdagelse i. Dyk ned i et fantastisk filmunivers af mere end 170 film fra vores bagkatalog og vær forberedt på både at blive overrasket, forskrækket og forundret. Filmperlerne vil være tilgængelig for dig året rundt – og alt hvad det koster dig, er din tid <3

Find din nye yndlingsfilm i det samlede overblik eller prøv en af vores spillelister, lavet specielt til dig. Dyk ned i temaer, som familie, sex eller ani fix. Vi lyver ikke, når vi siger der findes noget for alle på OFFstream.

Gå på opdagelse i kortfilm fra tidligere festivaler

  • Kortfilmsoverblikket giver dig hele kataloget af fantastiske filmperler, som du kan gå på opdagelse i.
  • Du har mulighed for at søge film frem på genre, længde, land, festival år eller ved simpel fritekstsøgning.
  • Ved visning af film, vil du blive anbefalet film baseret på dine tidligere viste kortfilm
  • Du kan vælge en af vores spillelister, som bare ligger og venter på dig

Film i det korte format er som skabt til undervisning. OFF har siden 2017 været en del af projektet Med Skolen i Biografen, og har siden da suppleret det eksisterende, ambitiøse tilbud til børn og unge med fabelagtige kortfilmpakker til projektet, med tilhørende undervisningsmateriale. Filmformatet er kort, men effekten lang, og der er helt sikkert meget at diskutere både i og uden for klasseværelset efterfølgende.

Med Skolen i Biografen er nu blevet endnu nemmere, vi har nemlig oprettet spillelister med filmpakkerne direkte på OFFstream, klar til at give spændende og lærerige indspark til undervisningen.