fbpx

Pitch Me Baby er åben for tilmelding

Tilmelding til årets pitching-konkurrence for kortfilmideer, Pitch Me Baby, er nu åben!

 

Tilmeld din idé her

For 10. år i træk præsenterer Odense International Film Festival konkurrencen Pitch Me Baby i samarbejde med Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere.

Pitch Me Baby er konkurrencen, hvor de to bedste kortfilmideer bliver fundet og præmieret med arbejdslegater for i alt 50.000 kr. Live-pitch-konkurrencen afholdes under OFF19, hvor de bedste indsendte kortfilmideer får lov til at dyste live på scenen foran en kompetent jury og et stort publikum. På fem minutter skal pitcherne præsentere deres ideer og tanker og overbevise juryen om, at netop deres idé fortjener prisen for dermed at komme et stort skridt nærmere realisering.

Sidste års vinder af Pitch Me Baby konkurrencen Zinnini Elkington udtaler:

Pitch Me Baby er Danmarks største pitching-konkurrence, hvor du får mulighed for at komme ud af dit hoved med dine kortfilm – allerede på idéplan. Film er ikke bare ord på et stykke papir, film skal ses, mærkes og sanses, så hvorfor ikke tage udviklingsprocessen væk fra det langsommelige tastatur og ud foran publikum? Uanset om du er helt grøn, en del af vækstlaget eller garvet filmskaber, så er det nervepirrende og sårbart at præsentere et projekt så tidligt i processen. Men den umiddelbare respons og de inspirerende spørgsmål fra både publikum og jury er en kæmpe gave, der gør dig klogere på dig selv, dit projekt og får processen til at vokse. Pitch Me Baby udfordrer dig til at stå ved det uprøvede og vilde med oprejst pande og giver dig en unik erfaring med at pitche dine filmprojekter.

 

Otte ideer kommer igennem nåleøjet og får mulighed for at live-pitche under OFF19. Vi modtager ideer fra både meget erfarne filmskabere, primært instruktører og manuskriptforfattere, men også helt nye og uprøvede talenter sender ind, og alle bidrag er mere end velkomne. Gennemsnitligt modtager vi omkring 100 ideer til kortfilm inden for alle genrer.

Festivalleder Birgitte Weinberger udtaler:

Hos Odense International Film Festival ynder vi at anskue film i alle former. Nogle gange er ideen bedre end filmen, andre gange er det omvendt, og nogle gange går det hele op i en højere enhed. Det er voldsomt interessant at følge processen, og som festival er vi stolte af at være et led i fødekæden hvor der både er plads til den spæde ide og den færdige film.

 

Tilmelding til Pitch Me Baby: 15. maj – 1. august.

Indsendte bidrag får svar tirsdag d. 8. august

Konkurrencen finder sted torsdag d. 29. august.

 

  1. præmie: 35.000 kr.
  2. præmie: 15.000 kr.

 

Du kan læse mere, og tilmelde på dette link: https://filmfestival.dk/pitch-me-baby-2019/