fbpx

PLAYOFF GAMEJAM vender tilbage

Lav et computerspil på 48 timer under OFF18 i samarbejde med Erhvervsakademiet Lillebælt.

På Odense International Film Festival (OFF) elsker vi både film og spil og særligt gode historier. Derfor er vi stolte over, i samarbejde med EAL, at præsentere GameJam 2018, hvor deltagerne får bare 48 timer til at udvikle et spil med fokus på den gode historie i kort format.

OFF og EAL er meget begejstrede for det nye samarbejde. Søren Nowak, uddannelsesleder ved Erhvervsakademiet Lillebælt, udtaler:

”Vi er glade for at kunne samarbejde om dette arrangement, som er relevant for vores multimedie og IT-studerende. Spiludvikling er en spændende måde at afprøve sin faglighed.”

DELTAG I GAMEJAM

Er du spilentusiast, spiludvikler, programmør, designer, animator, grafiker – eller måske manuskriptforfatter? – og har du mod på en intens udfordring, hvor din kreativitet og praktiske kunnen bliver sat på prøve, så kom og vær med til at udvikle spil til GameJam.

Vi inviterer de sejeste fra spillets og filmens verden til Odense og lægger os i selen for at skabe et brag af en spilbegivenhed, hvor de to brancher får lov til at krydsbestøve hinanden. Det bliver en rejse ind i spillets dramatiske forløb og dets tilblivelse.

Over 48 timer mødes deltagerne i et fælles forum, hvor der skal samarbejdes i en sjov og intens atmosfære, fyldt med kreativitet og innovation, og med ét mål – at skabe den fedeste interaktive fortælling.

Der bliver sørget for de perfekte rammer på EAL med lækre lokaler med plads til alt dit grej, fuld forplejning undervejs og et sted at smide din sovepose.

Vi leder efter 18 friske spiludviklere og 6 manuskriptforfattere, der i teams kan skabe en spiloplevelse på 48 timer. Spillene skabes ud fra et tema, som gives på dagen.

BESØG PLAYOFF – Brandts Museum

Spillene vil efter endt Jam blive udstillet til afprøvning på årets PLAYGROUND, hvor Odense International Film Festival er rykket ind på Brandts Museum for Kunst og Visuel Kultur. Her kan du opleve talks, VR-installationer, spil og meget mere.

[Lørdag d. 1. sep kl.] vil holdene præsentere deres spil for en jury og publikum. GameJam spillene vil være tilgængelige fra torsdag og frem til det store OFF Awards show lørdag den 1. september, hvor ”OFF18 Game of the Year” vil blive kåret. Og DU kan være med til at bestemme; i udstillingen vil der være mulighed for at afgive sin stemme på det spil, du synes bedst om.

Vi ses til OFF18! – 27. august til 2. september

  • GameJam finder sted fra tirsdag d. 28. august til torsdag d. 30. august
  • Jammingen foregår på EAL i Odense.
  • Det er gratis at deltage, der er fuld forplejning, og der er i alt 24 pladser.
  • Spillene er tilgængelige for publikum fra torsdag d. 30. august kl. 17 til lørdag d. 1. september kl. 17.
  • Udviklerne præsenterer spillene for jury og publikum lørdag d. 1. september kl. 13
  • FORLÆNGET FRIST: Sidste frist for tilmelding er fredag d. 24. august.
  • Tilmeld dig her: https://filmfestival.dk/tilmelding-til-game-jam-2018/