fbpx

Sådan bestiller du billetter til OFF21

Igen i år skal du købe en pladsbillet til de visninger, som du gerne vil se på OFF21. Det koster 20 kroner at købe en billet. Det sikre at der blandt andet ikke kommer kø-dannelser foran vores venues, og det betyder også, at du ikke længere bare kan møde op til en visning og håbe, der er plads.

HUSK at du stadig skal møde op til en visning senest 15 minutter før.

–  Besøg programoversigten og find det program, du ønsker at bestille billet til.
–  Klik på programmet og vælg den visning, du ønsker at købe billet til.
–  Klik herefter på ‘bestil billet’, og vælg hvilken billettype du ønsker.
–  Tast herefter det antal billetter du ønsker at bestille.
–  Tryk på ‘næste’ og indtast dine informationer.
–  Afslut ved at trykke på ‘afslut ordre’.

OFF benytter sig af mobilbilletter, og du bedes derfor sikre, at du indtaster et korrekt mobilnummer. Du får også tilsendt en billet pr. e-mail, som du kan benytte, hvis du ikke har modtaget en SMS-billet.

Vi anbefaler, at du sparer miljøet for et print, og benytter SMS-billetten hvor det er muligt.

Har du købt en billet, så er den bindende

Det er ikke længere nødvendigt at bruge en voucher-kode, der giver adgang til gruppebestillinger, hvis I kommer mere end 4 personer til en visning. Vælg blot gruppebillet på en af vores børne og ungdomsvisninger og indtast, hvilken institution eller skole, i kommer fra. Du skal her vælge billetter til det antal mennesker, som I kommer i gruppen, og ikke kun én samlet gruppebillet.

Ved udsolgte visninger kan der desuden arrangeres sær-visninger for større grupper – kontakt festivalen for mere information på 6551 2837 eller filmfestival@odense.dk.