fbpx

Skuespiller Claus Riis Østergaard er vært ved OFF Awards 2019

I morgen aften ruller vi den postkasserøde løber ud foran Magasinet og hælder lidt ekstra bobler i glassene, naturligvis i anledning af OFF Awards – en storstilet prisuddelingsfest, hvor vinderne af årets mange konkurrencer skal findes. Til at gelejde publikum godt igennem aftenens show har vi allieret os med den garvede skuespiller Claus Riis Østergaard.

Claus Riis Østergaard er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1999 og har siden været tilknyttet ensemblet på teatret, hvor han har spillet den ene store rolle efter den anden. Han debuterede på det store lærred i filmen “Nordkraft” (2005), hvor han spillede den tavse, indadvendte Allan. Senere har han haft roller i blandt andet ”Tarok” (2013) og ”En chance til” (2015), men det er især gennem sine mange store tv-roller, at han har fået sit folkelige gennembrud. På TV har han blandt andet leveret solide præstationer i DR1’s “Livvagterne”, i “Lærkevej” på TV2, i TV3’s “Lulu og Leon” samt ”Norskov”, også på TV2. Claus Riis Østergaard er bosat i Odense med sin familie. I den kommende sæson kan man blandt andet opleve ham i forestillingen ”Den mystiske sag om hunden i natten”, der har premiere på Odense Teater den 21. september 2019.

Lørdag debuterer han i rollen som OFF-vært, når han står på scenen og kaster stjerneglans over festivalens formidable finale. Der er korte taler, lange kjoler og masser af glimmer i vente!