fbpx

Stem på OFF til Best Of Odense

Hos OFF er vi så glade og stolte over at være nomineret til hele to kategorier til Best of Odense: både Årets Kulturoplevelse og vores festivalleder, Birgitte Weinberger, er nomineret i den helt nye kategori, Årets Odenseaner.

Vi er stadig helt oppe at køre over OFF20, der blev den mest vidunderlige festival, vi overhovedet kunne have tænkt os til, både online og offline. Det blev en festival, der fandtes både på OFFstream og i Odense, og var fuldstændig fuld af fantastiske kortfilm og så meget kærlighed. På The OFFice er vi derfor så glade for, at vi i år er nomineret i to kategorier til Best of Odense <3 Vi er oppe mod nogle værdige, vældige konkurrenter, der alle sammen har været med til at gøre Odense til et dejligt sted at være det sidste år og vi er meget stolte over at være i så fint selskab i begge kategorier og kan slet ikke lade være med at glæde os over, hvor skøn Odense egentlig altid er. Hos os banker hjertet naturligvis allermest for kortfilm – og det håber vi også sådan at dit gør.

Hvis du også synes, at OFF20 var helt vidunderlig – og at Birgitte er verdens bedste festivalleder, så kan du stemme på OFF lige HER

Du kan stemme indtil den 16. oktober og kan kun stemme én gang per IP-adresse.