fbpx

Submission til OFF22 er nu åben

Danske og internationale filmskabere, der drømmer om at være en del af det oscarkvalificerende konkurrence program på næste års filmfestival i Odense, kan nu flytte deres film fra klipperummet og ud i virkeligheden: Fredag den 1. oktober 2021 åbner OFF for indsendelse af kortfilm til festivalen i 2022!

Fire konkurrencer med Oscarkvalificering

Konkurrenceprogrammet består i 2022 af fem centrale konkurrencer: Hovedkonkurrencen, den Danske Konkurrence, Animationskonkurrencen, Dokumentarkonkurrencen samt Ungdomskonkurrencen, hvoraf de fire førstnævnte hver indeholder oscarkvalificerende kategorier. Hovedkonkurrencens HCA Award er den største pris med en pengepræmie på 35.000 DKK og en direkte indstilling til Oscarakademiets udvælgelsesjury.

Oscarstatuetten er ikke den eneste prestigefyldte pris, vinderne af OFFs konkurrencer får udsigt til: Siden 2019 har OFF været EFA-kvalificerende og kan derfor indstille film til kortfilmkategorien ved The European Film Awards. Ydermere har OFF siden 2016 samarbejdet med Det Danske Filmakademi, som hvert år uddeler Robert Prisen til de bedste danske film. Samarbejdet bevirker, at danske kortfilm skal igennem OFFs udvælgelse for at komme i betragtning til en Robert Pris. De fem nominerede kortfilm til Robert Prisen annonceres ved OFF Awards i slutningen af festivalugen.

Tilmelding og rabat

OFF modtager kortfilm i alle genrer med en varighed på maks. 30 minutter inkl. credits. Det er et krav, at filmen er færdiggjort i 2021 eller 2022. Frist for tilmelding er fredag den 1. april 2022. Find yderligere information, regler og specifikationer på FilmFreeway, hvortil du også tilmelder din film til OFF22. Indtil 1. januar er der Early Bird rabat, så der er ingen tid at spilde!

Vi ses til OFF22!