fbpx

Tilmelding til årets pitching konkurrence er åben!

Tilmelding til Pitch Me Baby 2021 er lukket.

Bobler du over med gode ideer, der bare må laves til kortfilm? Så skynd dig at skrive dem ned og sende dem af sted til Pitch Me Baby – Danmarks største og bedste pitching konkurrence for kortfilmsideer.

For 12. år i træk præsenterer Odense International Film Festival konkurrencen Pitch Me Baby i samarbejde med Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere.

Frist for tilmelding til Pitch Me Baby er d. 26. juli kl. 12.
Indsendte bidrag får svar senest d. 5. august
Konkurrencen finder sted torsdag d. 2. september

Præmier:
1. præmie: 35.000 kr.
2. præmie: 15.000 kr.

Du kan læse mere, og tilmelde dig HER

 

Pitch Me Baby er konkurrencen, hvor de to bedste kortfilmsideer bliver fundet og præmieret med arbejdslegater for i alt 50.000 kr. Live-pitch-konkurrencen afholdes under OFF21, hvor de bedste indsendte kortfilmsideer får lov til at dyste live på scenen foran en jury med kompetente kræfter fra filmbranchen og ikke mindst et engageret publikum. På fem minutter skal pitcherne præsentere deres ideer og tanker og overbevise juryen om, at netop deres idé fortjener prisen for dermed at komme et stort skridt nærmere realisering.

Otte ideer kommer igennem nåleøjet og får mulighed for at live-pitche under OFF21. Vi modtager ideer fra både meget erfarne filmskabere, primært instruktører, manuskriptforfattere og skuespillere, men også helt nye og uprøvede talenter sender ind, og alle bidrag er mere end velkomne. Gennemsnitligt modtager vi omkring 100 ideer til kortfilm indenfor alle genrer.

 

For vinderen af Pitch Me Baby 2019, Darshika Karunahara, har konkurrencen banet vej for arbejdet med hendes film First Night, som netop er udtaget til Den Danske Konkurrence på dette års OFF!
Om at være med i Pitch Me Baby-konkurrencen fortæller hun:

Pitch Me Baby var for mig et essentielt skridt på vejen til at gøre en filmidé til virkelighed og træde ind i rollen som filmskaber. Kommer man ligesom mig uden en traditionel filmbaggrund, men har en fortælling som man slet ikke kan slippe og bare må få ud i verden, så er Pitch Me Baby en platform, hvor du på lige fod med alle andre kan blive hørt og udfordret til at gøre din fortælling stærkere. Uanset hvor langt man kommer i konkurrencen, er processen dertil ligeså givende og vigtig for udviklingen af dit filmprojekt. Det er en øvelse i at finde ind til kernen af din fortælling, give den en unik stemme og lade et publikum mærke dig igennem fortællingen – et værktøj, som virkelig er til gavn for den kreative udvikling. Det var for mig den rette støtte og motivation for at kunne gå videre med at skabe filmen.