fbpx

Velkommen i biografen til børnehaver og skoleklasser

Hos OFF – Odense International Film Festival bryster vi os af altid at vise de bedste kortfilm fra hele verden, og det gælder også for det yngre publikum. Når festivalen løber af stablen for 46. gang i uge 35, venter der derfor også skræddersyede pakker til de yngste, mellemste og ældste børn og unge. Spændende og tankevækkende kortfilm der kan udfordre og underholde, og hvis indtryk kan tages med tilbage i klasseværelset. Festivalleder Birgitte Weinberger, udtaler:

”Film i det korte format er særligt velegnede til undervisning og læring, og de er små indblik i den ellers store verden. Kortfilm rammer altid ind relevante temaer, og vi er sikre på, at pakkerne vil sætte gang i tanker og samtaler rundt i klasseværelserne uanset aldersgruppen.”

OFF har filmpakker til børn og unge, der henvender sig til grupperne 3+, 5+, 8+, 11+, 14+, og hver filmpakke bliver vist flere gange i løbet af ugen. Programmerne 3+, 5+, 8+ og 11+ er sammensat i samarbejde med børne- og ungdomsfestivalen BUSTER. I år kan eleverne fra udskoling (14+) både se ungdomsprogrammerne (YOU) med udvalgte film fra OFF21 programmet, men de kan også blive klogere på FNs verdensmål med kortfilmpakken ”Verdensmålene: Kort Fortalt” fra samarbejdet mellem OFF og Med Skolen i Biografen.

Allerede nu er der åbent for skoler og institutioner i vores billetsystem. Billetter til Børn & Unge-programmerne er gratis, de skal blot bookes på forhånd, og man skal møde op senest 15 min før programmet starter.

• Billetter til film bestilles via programoversigten
• Klik på den ønskede filmpakke i programoversigten, scrol ned til ’tider’ på siden og klik på ”Reserver billetter”
• Husk at vælge gruppebillet under billettype og ikke standard.

OFF21 finder sted fra mandag d. 30. august til søndag d. 5. september. Der vises film fra morgen til aften, men alle visninger til børn og unge er programmeret i formiddagstimerne mandag til fredag.

God fornøjelse!

 

Vær opmærksom på, at der er færre pladser i salene, da kun hvert andet sæde må benyttes jf. retningslinjerne i forbindelse med Covid-19. Ændres retningslinjerne, vil vi åbne op for flere billetter. Det er kun programmet for OFF Junior, der ligger tilgængelig for billetbestilling. Resten af vores store program kommer i starten af juli.