fbpx

Velkommen på OFFstream

Nu kan du streame dig til fantastiske oplevelser og kortfilm i lange baner, når du har lyst. Med lanceringen af vores helt egen streamingtjeneste OFFstream, kan du tilgå fantastiske kortfilm – når du vil, hvor du vil.

Hvad indeholder OFFstream

  • Kortfilm fra alle vores tidligere festivaler
  • Med Skolen i Biografen

Vi har samlet en perlerække af kortfilm fra alle vores tidligere festivaler, som du kan gå på opdagelse i. Dyk ned i et fantastisk filmunivers af mere end 170 film fra vores bagkatalog og vær forberedt på både at blive overrasket, forskrækket og forundret. Filmperlerne vil være tilgængelig for dig året rundt – og alt hvad det koster dig, er din tid <3

Find din nye yndlingsfilm i det samlede overblik eller prøv en af vores spillelister, lavet specielt til dig. Dyk ned i temaer, som familie, sex eller ani fix. Vi lyver ikke, når vi siger der findes noget for alle på OFFstream.

Gå på opdagelse i kortfilm fra tidligere festivaler

  • Kortfilmsoverblikket giver dig hele kataloget af fantastiske filmperler, som du kan gå på opdagelse i.
  • Du har mulighed for at søge film frem på genre, længde, land, festival år eller ved simpel fritekstsøgning.
  • Ved visning af film, vil du blive anbefalet film baseret på dine tidligere viste kortfilm
  • Du kan vælge en af vores spillelister, som bare ligger og venter på dig

Film i det korte format er som skabt til undervisning. OFF har siden 2017 været en del af projektet Med Skolen i Biografen, og har siden da suppleret det eksisterende, ambitiøse tilbud til børn og unge med fabelagtige kortfilmpakker til projektet, med tilhørende undervisningsmateriale. Filmformatet er kort, men effekten lang, og der er helt sikkert meget at diskutere både i og uden for klasseværelset efterfølgende.

Med Skolen i Biografen er nu blevet endnu nemmere, vi har nemlig oprettet spillelister med filmpakkerne direkte på OFFstream, klar til at give spændende og lærerige indspark til undervisningen.

OFF20 blev i år også afholdt digitalt, hvor alle årets 129 konkurrencefilm var at finde på OFFstream i perioden d. 24. august til d. 6. september. På OFFstream var det også muligt at finde videohilsner fra over 80 filmskabere, der grundet pandemi ikke nødvendigvis havde mulighed for at møde op i Odense og fortælle.