fbpx

Vi er klar! Mandag starter OFF19

Det er dagen før dagen; mandag d. 26. august åbner vi op for OFF19 og et tag selvbord af (kort)film, talks, debat og kultur.

Filmfolk og publikummer vil fra i morgen strømme til Odense fra hele verden og fylde området omkring Brandts Klædefabrik med en summen af liv og kærlighed til film.

OFF står klar; programmet er lagt, hoteller er booket, filmene er testet, og boblerne er lagt på køl. Tilbage er kun at lægge sidste hånd på udsmykning og organisering i festivalområdet inden Kick OFF.

Det sker mandag

Fra kl. 09.00 mandag morgen skydes programmet for dagen i gang, og vi viser film helt til kl. 21.00 – tolv herlige timer med kortfilm og kærlighed.

Udover de mange konkurrenceprogrammer og børnevisninger i løbet af dagen kan du mandag kl. 14.30 opleve den kunstneriske profil for OFF19, skuespiller Marijana Jankovic, i sin første talk. Her taler hun med den prisvindende krigskorrespondent, dokumentarinstruktør og forfatter Nagieb Khaja om drivkraften i hans arbejde ved verdens brændpunkter.

Kl. 17.00 kan du, som optakt til Teater Momentums kommende sæson, opleve tre dommedagsprofetiske kortfilm, der syder af fortabelse og forlis, og som undersøger vores fascination af den ultimative ruin. Programmet præsenteres af kunstnerisk leder ved Teater Momentum, Niels Erling, som desuden vil fortælle, hvorfor han er så optaget af de sidste dage.

Kl. 20.00 finder den officielle åbning af årets festival sted: KickOFF. På Facebook og Instagram kan du følge med i velkomstshowet og se billeder fra den røde løber.

Rigtig god festival!