fbpx

Live-podcast på Brandts

Kom med til optagelserne af podcasten Kort er godt! og oplev kortfilmsinstallationen ’Markante Kvinder’ kurateret af OFF – Odense International Film Festival – Lørdag d. 21. november kl. 15.

OFF’s kortfilmspodcast Kort er Godt! rykker ud af de vante omgivelser og går live på Kunstmuseum Brandts. Live-podcasten tager sit udgangspunkt i en af kortfilmene fra OFFs kortfilmsinstallation, ’Markante Kvinder’, der kan opleves på museet netop nu og til og med januar 2021. Arrangementet vil i øvrigt blive livestreamet, så alle har mulighed for at være med.

Kort er Godt! gentager successen

Film-podcasten Kort er godt! så dagens lys i begyndelse af april i indeværende år, og er lige siden udkommet på ugentlig basis. Podcastens værter er de to filmelskere: skuespiller Claus Riis Østergaard og festivalleder Birgitte Weinberger, og det er ikke første gang, de podcaster foran et publikum.

Festivalleder Birgitte Weinberger glæder sig til at rykke ind på Brandts:

Vi er meget stolte af samarbejdet med Kunstmuseum Brandts, der giver os mulighed for at præsentere kortfilm året rundt i deres fantastiske rammer. Og så giver det jo super meget mening at lave en live-podcast, med udgangspunkt i en af de kortfilm, man allerede kan opleve på museet. Vi glæder os også til at live-podcaste igen – Det tilfører bare en helt særlig energi til podcasten, når vi har publikum på.

En ekstra dimension til de ’Markante Kvinder’

Installationen ’Markante Kvinder’ åbnede på Kunstmuseum Brandts den 20. august og fortæller historier om særlige kvinder foran og bagved kameraet. Det er ikke de kvinder, der nødvendigvis råber højest, men det er kvinder, der giver genlyd.

Stine Høholt, direktør på Kunstmuseum Brandts, glæder sig ligeledes over, at Kort er Godt! gæster museet:

I denne corona-tid har vi god erfaring med at til vise en bid af museet hjemmefra i form af video og live-udsendelser. ‘Markante Kvinder’ er et rigtig godt tilbud for museets gæster, og derfor glæder jeg mig personligt til at få en ekstra dimension på udstillingen fra to så kompetente filmelskere.

Læs mere om arrangementet og book billetter her

Læs mere om ’Markante Kvinder’ her

OBS: OFF – Odense International Film Festival og Kunstmuseum Brandts overholder altid gældende retningslinjer i forhold til at mindske smittespredning af COVID-19.