fbpx

OFF inviterer børnehaver og skoleklasser til kortfilmfestival

Hos OFF – Odense International Film Festival bryster vi os af altid at vise de bedste kortfilm fra hele verden – og det gælder også for det yngre publikum. Når festivalen i uge 35 løber af stablen for 46. gang, venter der derfor også skræddersyede pakker til de yngste, mellemste og ældste børn og unge. Spændende og tankevækkende kortfilm der udfordrer, underholder og hvis indtryk kan tages med tilbage i klasseværelset.

Festivalleder Birgitte Weinberger, udtaler:

”Film i det korte format er særligt velegnede til undervisning og læring, og de er små indblik i den ellers store verden. Kortfilm rammer altid ind i relevante temaer, og vi er sikre på, at pakkerne vil sætte gang i tanker og samtaler rundt om i klasseværelserne uanset aldersgruppen.”

OFF har filmpakker til børn og unge, der henvender sig til aldersgrupperne 3+, 5+, 8+, 10+, 14+, og hver filmpakke bliver vist flere gange i løbet af ugen. Programmerne 3+, 5+, 8+ og 10+ er sammensat af børnefilmfestivalen BUSTER.

I år kan eleverne fra udskolingen (14+) både se ungdomsprogrammerne (YOU) med udvalgte film fra årets konkurrenceprogram, ligesom de kan blive klogere på temaet identitet med kortfilmpakken ”Hvem er jeg?” (MSiB) fra samarbejdet mellem OFF og Med Skolen i Biografen. Til filmpakken ”Hvem er jeg?” findes der gratis undervisningsmateriale på https://filmfestival.dk/med-skolen-i-biografen/

Book billet
Allerede nu er der åbent for skoler og institutioner i vores billetsystem. Billetter til Børn & Unge-programmerne er gratis, de skal blot bookes på forhånd, og man skal som publikum møde op senest 15 min før programmet starter.

  • Billetter til film bestilles via www.filmfestival.dk/programoversigt
  • Klik på den ønskede filmpakke i programoversigten, scrol ned til ’tider’ på siden og klik på ”Køb billetter”
  • Husk at vælge ”gruppebillet” under billettype og ikke standard.

OFF22 finder sted fra mandag d. 29. august til søndag d. 4. september. Der vises film fra morgen til aften, men alle visninger til børn og unge er programmeret i formiddagstimerne mandag til fredag.

Se kortfilm online
Igen i år er det også muligt at købe adgang til at se filmene via OFFstream.dk – for en engangspris på 89 kr. for adgang i 2 uger, fra 29. august – 11. september.

God fornøjelse!

Det er indtil videre udelukkende OFFs konkurrenceprogram samt børne- og ungeprogrammet, der ligger tilgængelig for billetbestilling. Billetter til OFFs store program frigives i starten af juli.