fbpx

Super16 sætter aftryk på OFF

Årets kunstneriske profil, den alternative filmuddannelse Super16, præsenterer på årets festival et forrygende program, der sætter fokus på filmbranchen som en holdsport. Holdet. Kollektivet. Fællesskabsånden.

Super16-programmet indeholder 12 arrangementer med fokus på flokken og individet, LGBTQ+, faste samarbejder, impro, fremtidens filmsprog og meget mere. De tager pulsen på deres egen generation, slipper kontrollen, græder og griner i kor, jagter begærligt begæret, drikker en øl for den lukkede flerkameralinje, fortaber os i det absurdes land. Under festivalugen sættes et eksperiment i gang, der skal fremhæve behovet for det kunstneriske frirum for både den personlige, kreative tanke og den tanke, vi deler med hinanden, og som skal ende med et nyt manifest for dansk film.

Super16: ”Vi håber, at vores program giver OFFs publikum lyst til at opleve et filmmiljø, der findes lige nu, og vi glæder os til at udvide festivalfællesskabet og dele det hele med jer – alt sammen her i Odense, der endnu engang lægger hjerte til.”

Du finder hele Super16-programmet i programoversigten, hvor du kan læse mere og reserverer billetter.