fbpx

Tak for i år ❤

Tak for et fantastisk år med kortfilm og kærlighed i Odense ❤

Året er ved at være omme, lamettaen er lagt på hylden, og citronerne er blevet spist, men vi glæder os stadig over et 2021, hvor vi under årets filmfestival igen kunne være sammen og også have en fest i Farvergården i hjertet af Odense, næsten uden restriktioner. Det var magisk.

Pandemiens nedlukninger og begrænsninger har gang på gang med al tydelighed vist os, at kunst og kultur på ingen måde bare er krymmel på toppen af lagkagen, som man kan hygge sig med, mens man beskæftiger sig med vigtigere sager. Kunst og kultur er selve det fundament, der gør, at vi er mennesker med sjæl, ånd og historie, der indskriver os i et fællesskab. Vi håber inderligt, at vi sammen insisterer på kunstens vigtighed, husker at bruge kulturen og investerer energi på at skabe. For at vi fortsat kan blive provokeret, irriteret, opløftet, overvældet, underholdt og opleve, at vi ikke er alene, men er en del af et allestedsnærværende åndsfællesskab. Vi vil i hvert fald gøre vores for at bidrage til det.

OFF er altid lige ved hånden

Nu står vi igen i en nedlukning, men hos OFF har vi din ryg i form af en sæk fyldt med medrivende, øjenåbnende og vidunderlig kultur. OFFstream.dk og Kort er godt! the podcast går hånd i hånd, da podcastværterne Claus og Birgitte i deres snakke tager udgangspunkt i film, der har været vist på OFF, og som kan ses på OFFstream. Kort er Godt! gemmer på 45 episoder, som ligger klar til dig – og i december har vi tilføjet 60 nye film på OFFstream.dk.
Uge 35 er den mest magiske uge for os, men vi er lige så glade for den digitale del af OFF, da vi på den måde altid er lige ved hånden for enhver, der lige mangler et skud kortfilm og kærlighed. Og hvem gør egentlig ikke det?

OFF22

OFF21’s citroner symboliserede friskhed og power, men en af de sureste citroner vi har måtte bide i er, at festivalleder og podcastvært Birgitte Weinberger er blevet sygemeldt og derfor ikke vil have sin daglige gang på kontoret den kommende tid. Vi glæder os til, at hun vender stærkt tilbage – og i mellemtiden fortsætter resten af OFF-kontoret festivallederens gode kurs og sikrer, at vi udkommer som planlagt med en formidabel OFF22 festival i uge 35.

Vi ved selvfølgelig ikke, hvordan verden ser ud i Covid19-optik, når vi når til august, men vi har stor fokus på at se fremad. Først og fremmest vil vi på OFF lave mere af det, som vi ved, vi er gode til: relevante, mærkbare, overraskende, underholdende, udfordrende film-oplevelser og især en filmfestival i verdensklasse i uge 35. Alt sammen båret af en kæmpe vilje, energi, ydmyghed og lyst til mærkbare oplevelser der rykker – Kortfilm og kærlighed.

OFF22, din bandit… here we come!

En stor TAK for året der gik skal lyde til alle vores mange kolleger, samarbejdspartnere, legekammerater, sponsorer og ikke mindst vores helt fantastiske frivillige. ❤ Se vores aftermovie nedenfor for at se, hvor lækkert vi havde det.
Med håb, optimisme og gensynsglæde ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

The OFFice

N.B. Kontoret holder julelukket fra 20. december 2021 – 5. januar 2022.