Værd at vide for gæster

Vi er rigtig glade for at byde dig velkommen på vores festival til en uge fyldt med ikke bare fantastiske kortfilm, men også til at opleve en de ældste og mest spændende byer i Danmark.

Odense International Film Festival byder hvert år alle fra nær og fjern velkommen til at tage del i festlighederne i uge 35. I 2019 fra d. 26 august til d. 01. september. Størstedelen af alle visninger er gratis og åbne for alle. Vi opfordrer dog til, at du reserverer billetter i forvejen, da der tit er rift om pladserne. Se hvordan her.

Festivalen tager plads i hjertet af Odense, i området omkring Brandts Klædefabrik. Alle filmvisninger finder også sted i dette område.

Fra Kastrup Lufthavn

Du kan tage toget direkte fra Kastrup Lufthavn. Her finder du billetter i automaterne i ankomsthallen.

Læs mere
Fra Odense Banegårdscenter

Tag toget til Odense Station og gå derefter til dit hotel, eller direkte til festivalen, som er en gåtur på ca. 1. km. Du kan også tage en gratis bybus fra togstationen. Busserne hedder 10C og er lette at genkende, da de alle er pink. De går fra område F og kører ca. hvert 10. minut fra mandag-fredag, fra 9-17, og lørdag fra 11-16. Stå af ved Pantheonsgade, lige over for Café Biografen, hvor de fleste visninger finder sted.

Læs mere

Vi beder alle tilstedeværende instruktører og/eller andre filmrepræsentanter om at deltage i en Q&A efter visningen af deres film. Du kan søge efter din film her: http://www.filmfestival.dk/en/film/ og tjekke hvornår din film bliver vist, samt reservere billetter til de enkelte visninger.

Meld din ankomst ved festivalens hovedkvarter min. 30 min. før programmets start, til en sidste briefing. Skal du bruge noget specifikt til din præsentation, så kontakt os venligst hurtigst muligt.

Omkring festivalområdet findes mange dejlige cafeer og restauranter, hvor man kan nyde lækker mad, aromatisk kaffe og søde kager. OFF samarbejder med en række restauranter, cafeer og kaffebarer i Brandts området, hvor der under festivalugen er gode tilbud at hente.

Brød
Vestergade 75 B, 5000 Odense C
Cafe Biografen
Amfipladsen 13, 5000 Odense
Café Chino’s
Brandts Passage 6-8, 5000 Odense
Café Cuckoos Nest
Vestergade 73, 5000 Odense
Den Smagløse Café
Vindegade 57, 5000 Odense
Fredos
Brandts Passage 31 G, 5000 Odense
Gorm’s Pizza
Amfipladsen 3, 5000 Odense C
Konditoriet Kagedåsen
Brandts Passage 31D, 5000 Odense
Kong Volmer
Brandts Passage 13, 5000 Odense
Kulturmaskinens Cafe
Farvergården 7, 5000 Odense C
Mona Lisa
Brandts Passage 9-11, 5000 Odense
Nelle’s 
Rosenbæk Torv 1, 5000 Odense
Seaweed
Brandts Passage 36, 5000 Odense

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte gæstekoordinator Katrine Anderson Vesterskov:
+45 65512837, eller på katan@odense.dk