Værd at vide for gæster

Vi er rigtig glade for at byde dig velkommen på vores festival til en uge fyldt med ikke bare fantastiske kortfilm, men også til at opleve en de ældste og mest spændende byer i Danmark.

Odense International Film Festival byder hvert år alle fra nær og fjern velkommen til at tage del i festlighederne i uge 35. I 2019 fra d. 26 august til d. 01. september. Størstedelen af alle visninger er gratis og åbne for alle. Vi opfordrer dog til, at du reserverer billetter i forvejen, da der tit er rift om pladserne. Se hvordan her.

Festivalen tager plads i hjertet af Odense, i området omkring Brandts Klædefabrik. Alle filmvisninger finder også sted i dette område.

Fra Kastrup Lufthavn med bus

Du kan tage bussen direkte fra Kastrup Lufthavn. Det er billigere end at tage toget, og billetterne skal bookes på forhånd

Find billetter her
Fra Kastrup Lufthavn med tog

Du kan tage toget direkte fra Kastrup Lufthavn. Her finder du billetter i automaterne i ankomsthallen.

Find billetter her
Fra Odense Banegårdscenter

Tag toget til Odense Station og gå derefter til dit hotel, eller direkte til festivalen, som er en gåtur på ca. 1. km. Du kan også tage en gratis bybus fra togstationen. Busserne hedder 10C og er lette at genkende, da de alle er pink. De går fra område F og kører ca. hvert 10. minut fra mandag-fredag, fra 9-17, og lørdag fra 11-16. Stå af ved Pantheonsgade, lige over for Café Biografen, hvor de fleste visninger finder sted.

Læs mere

Vi beder alle tilstedeværende instruktører og/eller andre filmrepræsentanter om at deltage i en Q&A efter visningen af deres film. Du kan søge efter din film her: http://www.filmfestival.dk/en/film/ og tjekke hvornår din film bliver vist, samt reservere billetter til de enkelte visninger.

Meld din ankomst ved festivalens hovedkvarter min. 30 min. før programmets start, til en sidste briefing. Skal du bruge noget specifikt til din præsentation, så kontakt os venligst hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte gæstekoordinator Katrine Anderson Vesterskov:
+45 65512837, eller på katan@odense.dk