fbpx

OFF21 er i fuld gang!

ENDELIG kan vi byde velkommen til OFF21! De første film er allerede blevet vist, og området omkring Brandts Passage summer af kortfilmselskende gæster, filmskabere og frivillige.

Hele ugen står i kortfilmens tegn. Der er hele 122 film på programmet, som er inddelt i visninger fordelt ud over de forskellige dage. Få et overblik her:

Hovedkonkurrencen

Den Danske Konkurrence 

Animationskonkurrencen

Dokumentarkonkurrencen

Ungdomskonkurrencen

Der udover byder OFF21 på både talks, musik, quizzer og rigtig meget andet. Få det fulde overblik her.

Fotograf: Betina Rosenberg

Hvis du skal se film på årets OFF, så husk at festivalens gæster faktisk har deres helt egen jury: I samarbejde med Fyens Stiftidende overrækker OFF Publikumsprisen til den kortfilm, der får fest stemmer fra publikum i løbet af festivalen. Man afgiver sin stemme, når man har set filmene – der kommer information på det store lærred.

Vi dækker også selv festivalen på Instagram, hvor vi hedder @odensefilmfestival – og vi vil rigtig gerne se, hvordan festivalen ser ud for JER! Så tag os og brug endelig løs af vores hashtags, så vi og I kan se festivalen fra forskellige vinkler: #OFF21, #OdenseFilmFestival, #ExpectTheUnexpected, #AlwaysALittleOFF, #Odense #KortfilmOgKærlighed